למדתי את הקורס על פני כארבעה חודשים, והחומרים היו ברורים ונעימים ללימוד – כל נושא מרוכז בשיעור משלו, הכל ברור ומבואר, מאורגן ואפילו מאוייר 🙂
ד"ר רחל ברנד היא פשוט אנושית, ואחת המורים המקסימים שפגשתי.
זמינה לכל הסבר, תמיד נעימה וחברית, פשוט מקסימה.
נהניתי מהלימודים (ואפילו מהמבחן…), ואני ממליצה בחום לכל מתלבט או מי שקשה לו/לה לעזוב את הבית לצרכי לימוד משהו שהולך כל כך טוב בלימודים מקוונים – לבחור בקורס המקוון., אינרסנס – קליניקה לרפואה משלימה וריפוי טבעי


הקורס מעובר בצורה עניינית ומעניינת!
יש חשיבה לסדר כרונולוגי שמחברת את כל המערכות ובו זמנית מעשירה בידע כללי




עשיתי את הקורס בקצב ובזמן שלי.. המצגות ברורות והסרטונים נעשו בצורה מעניינת וניכר שרחל עושה את המלאכה בהנאה ובמקצועיות.
לאורך כל הזמן של הקורס רחל היתה זמינה לענות על שאלות. נהנתי מאוד מההסברים והסבלנות. תודה רחל על הידע והלימוד.

תלמידי רפואה משלימה שעשו אצלנו קורסי אנטומיה פיזיולוגיה בווידאו טלאל,עמית ולוי שקד
נעמה בן אהרון ממליצה על ד"ר רחל ברנד 21/7/21 :
נומיק- בידיים אוהבות (נעמה בן אהרון)
דּוּלָה ומדריכת הכנה ללידה
מתורגמנית לשפת הסימנים הישראלית
יובל שניר 29/6/21:

מזל רבינוביץ ממליצה על קורס אנטומיה פיזיולוגיה 27/10/20 :
מאי קדרון תלמידת בית ספר 'הגימנסיה' 13/1/20:
ממליצה מאוד על הקורסים המקוונים של ד"ר רחל ברנד, הסרטונים מאוד מובנים וברורים והחומר מועבר בצורה טובה, בכל בעיה רחל וברק זמינים ועוזרים.
אלית מוהבאן תלמידת קורס אנטומיה פיזיולוגיה למדריכי פילאטיס 26/2/20:
שירי דהן תלמידת מכללת כרכור 16/9/19:
ברק ורחל היקרים!
תודה רבה על הטיפול , הסבלנות, הייעוץ והליווי לכל אורך הדרך
מהשיחה הראשונה ועד סיום המבחן וקבלת התעודה.
נרשמתי לקורס פתולוגיה , המצגות מעניינות מאוד, כתובות בצורה קלה להבנה,
שמחה מאוד שעשיתי את הקורס אצלכם.
ממליצה בחום לכל המתעניינים
תודה רבה ושנה טובה
אופירה בלאו סטודנטית מכללת פעימה 04/10/18:
גלית ישעיהו 04/10/18:
בסוף אוקטובר 18 אני מתחילה בשעה טובה קורס למדריכות פילטיס מזרן ומכשירים.
כחלק מהחובות היה עלי לעבור בהצלחה קורס פיזיולוגיה ואנטומיה.
בבירורים שלי רוב המקומות שמציעים קורס זה מלמדים את הקורס בשיעורים פרונטלים.
כששמעתי על האפשרות לקחת קורס מכוון שמחתי על חסכון הזמן בלהגיע פיזית לשמוע הרצאות ולשבת בכיתה עם אנשים נוספים בזמן שנקבע מראש.
כך הגעתי לקורס של ד"ר רחל ברנד.
כמי שיש לה תואר ראשון ושני ולי זו הפעם הראשונה לקחת קורס מכוון מעט חששתי.
מהר מאד החששות פגו.
רחל הציגה את החומר שברובו היה חדש לי בצורה מאד ברורה.
היא הצליחה ממש ל"המחיז" חלק מהתהליכים, מה שמאד עזר להבנתם והפנמתם.
מערכי השיעורים נבנו בהדרגה ובאופן ברור כשבסוף כל שיעור היא עושה סיכום קצר של מה שנלמד וכך הפרטים מצטרפים לכדי תמונה כוללת.
וכך, בזמן שנוח לי ,בבית, במיטה,ברכב למדתי ונהניתי.
רחל גם מאד זמינה לשאלות.
השבוע סיימתי את המבחן בהצלחה בציון 96 .
עכשיו אני מוכנה להתחיל את הקורס והחלק המעשי.
ממליצה בחום על הקורס של רחל ואין לי ספק שגם לידע כללי ארשם לקורסים נוספים מכוונים אותם היא מעבירה .
נמרוד רן
נהניתי ללמוד מהמצגות, הן ערוכות בצורה ברורה ועניינית.
הרעיון של לימוד עצמי, בגלל שאין לי הרבה זמן, תרם לי המון, היות ויכולתי ללמוד בשעות שנוחות לי כמו לילות וסופי שבוע.
בכלל את אדם מקסים וחביב, ממש שמחתי להכיר ובעזרת השם לימודי המשך שלי יהיו גם דרכך.
תודה ענקית
יעל רוזנפלדכחלק מלימודי נטורופתיה השלמתי את קורס האנטומיה ופיזיולוגיה אצל דר׳ רחל ברנד וללא שום ספק ממליצה על הקורס.קטעי הוידאו סוקרים את כל החומר באופן ברור והחומר הכתוב מפורט ומעמיק.רחל הייתה זמינה לשאלות ולתיאום מועד הבחינה. ממתינה לקורסים נוספיםתודה,יעל רוזנפלד
גילי לוי-אורבוך
קורס מעולה, מעניין, מעשיר וידידותי ללמידהד"ר ברנד מקסימה, תמיד היתה זמינה וקשובה לשאלותיי, וניכר שהיא אוהבת את מה שהיא עושה.ממליצה בחום,גילי לוי-אורבוך
שלי ברק תלמידת קורס מדריכות פילאטיס:
(קורס 60 שעות אנטומיה פיזיולוגיה למדריכות פילאטיס)
אני ממליצה בחום על הקורס אנטומיה המקוון של ד"ר רחל ברנד.המצגות והסרטונים מועברים בצורה מעולה.המצגות ענייניות וברורות וד"ר רחל ברנד מעבירה את החומר הנלמד בצורה פשוטה ומובנת דרך הסרטונים.
אני מודה לרחל ברנד על כל החומר שהעבירה לי בקורס המתוקשב פתולוגיה, הכל מתומצת ומובן.אישה מדהימה, נעימה ומקסימה, בעלת אוזן קשבת לכל בעיה עונה ומסבירה בנחת.בברכה איריס מנצור
הייתי צריכה להשלים את קורס האנטומיה ונאלצתי לעשות אותו דרך האינטרנט.חשבתי שיהיה לי מאוד קשה ללמוד חומר כה קשה בצורה הזו, אך החומר חולק לנושאים, כשלכל נושא שיעור משלו (בנוסף גם סרטוני וידיאו אשר הקלו על הלמידה). יצרתי קשר עם דר רחל לקראת סיום הלמידה במטרה להיבחן, היא מקסימה, נעימה ומאוד סבלנית- תודה רבה !ממליצה בחום לכל מי שמסיבה כזו או אחרת צריך ללמוד בבית.
קלייר ברוק
קורס מעניין מאוד, סינטטי וקולע.
שמחתי מאוד להכיר את רחל כאדם עם ראש פתוח.
מודה על העשרה שקיבלתי ועל יעילות הקורס.
סיגל הרשקוביץ (סטודנטית ללימודי אייפק-איזון פיזי ורגשי)
הקורס באנטומיה פיזיולוגיה איפשר לי ללמוד את החומר בקצב שלי , בשעות הנוחות לי ומכל עמדת מחשב.בהיותי אמא הרגשתי שזאת מתנה לממש לימודים באופן גמיש לכל סדר יום כאילו הייתי בהרצאה פרונטלית במכללה.בתחילה התקשיתי להכיל את עומס המושגים החדשים אבל יכולתי להרשות לעצמי לקחת כמה זמן שאני צריכה ולהתעכב על התכנים כי הם היו זמינים לי 24/7.הבחנים בסיום כל פרק היו מצוינים למשוב ואומדן .אני ממליצה לכל סטודנט שרוצה לנצל את זמנו וכספו ביעילות ללמוד בקורס האינטרנטי של ד"ר רחל ברנד.
בהצלחה!
שלום,
רציתי להודות לך על הקורס הנפלא – אנטומיה פיזיולוגיה המקוון.
כבר הרבה זמן רציתי ללמוד אנטומיה-פיזיולוגיה, אבל מכוון שאני עובדת משרה ועמוסה, היה לי קשה למצוא את הזמן לכך. הקורס של ד"ר רחל ברנד היה פתרון מצוין עבורי, כל המידע מועבר בצורה מובנת, מקיפה, מקצועית מאוד וממוקדת. ההסברים המלווים שידרגו את המצגות וכך ניתן היה להפנים את כמות החומר העצומה המרכיבה את הקורס.
היכולת ללמוד בכל עת שנוח לי כאשר המידע זמין ובאיכות מעולה נתן לי את החופש ללמוד בדרך שלי ובזמן שלי ולהטמיע את חומר הלימוד בצורה טובה, להרגיש שאני באמת מבינה את החומר הנלמד!
כל לחי!
מאגי (סטודנטית לרפלקסולוגיה מכללת מדיקה)
למדתי את קורס האנטומיה דרך הרצאות הווידאו של ד"ר רחל ברנד.הקורס היה מעמיק ומעניין. הלמידה בקורס הזה ידידותית ביותר, והדרך בה ד"ר רחל ברנד מעבירה את ההרצאות עניינית ומסקרנת. אני מרגישה שקיבלתי מיידע רלוונטי ומקיף וגם (לא פחות חשוב) ממש נהניתי מהלימודים. לצערי קורס פתולוגיה עדיין לא יצא בגרסת וידאו אחרת הייתי שמחה ביותר להמשיך וללמוד בצורה זו בכלל, ואצל ד"ר רחל ברנד בפרט.אני ממליצה מאוד על הלימודים באתר.בתודה גדולה
"הרבה מקצועות לימוד צריך גם להכיר את גוף האדם לפחות באופן בסיסי . שהתחלתי ללמוד עיסוי הייתי צריכה ללמוד אנטומיה פיזיולוגיה ומכיוון שאני אמא ואשת קרירה עסוקה מאוד מצאתי לנכון ללמוד קורס וידאו עם הטובים והמומחים בתחום לאחר 3 חודשיים שסיימתי את שיעורי הוידאו החלטתי שהגיע הזמן גשת למבחן בגלל שיש הרבה חומר פחדתי וחששתי שאני יכשל ולבסוף עברתי בהצלחה הודות להסברי וידאו הברורים והמוצלחים תודה רחל את מקסימה!."
בתיה לימודי עוצמת הרכות
" ב"ה
הייתי חייבת את קורסי אנטומיה פיזיולוגיה וגם את פתולוגיה במסגרת לימודי ב"עוצמת הרכות", לא ידעתי אין אני אעשה זאת מכיוון שאני אמא ל-3 ילדים קטנים ומאוד עסוקה וגרה קצת רחוק מהאזורים שבהם מתקיימים קורסים אלו, בעלי חיפש באינטרנט קורס אנטומיה מקוון ולהפתעתנו הרבה נמצא קורס כזה ! הקורס מדהים ומענייין וד"ר רחל מקסימה מקסימה זמינה ותמיד מסבירה פנים לכל שאלה.הקורס חסך לי כל כך הרבה נסיעות חניות וזמן שהיום הוא כל כך יקר לכל אחד ואחת, ממליצה בחום על הקורס..(-:בתיה מטפלת בשיטת עוצמת הרכות 0502280770. "
"שלום שמי דבורה רציתי לומר כמה מילים על הקורס המקוון של ד"ר רחל ברנד,נורא חששתי בהתחלה מהקורס אבל כשנכנסתי והתחלתי להקשיב להרצאות מהר מאוד הבנתי שהקורס הוא מצויין ומועבר בצורה מאוד ברורה וקלה להבנה,הקדשתי חודשיים שלמים ללמידה וברוך השם עברתי בהצלחה רבה, מאחלת בהצלחה לכל הסטודנטים, ואסיים בהבעת תודה לד"ר רחל ברנד ולמנהל האתר ברק בצלאל"
מעיין
"כמו שאומרים – אם הקורס הזה לא היה קיים היה צריך להמציא אותו.
לומדים בנוחות בבית כשיש זמן, החומר ברמה גבוהה ומעניינת, הרצאות הוידאו משלימות את החומר הכתוב, וכיף לצפות בהן.ד"ר רחל נחמדה, מדברת ברור ולעניין, בצורה משעשעת שעוזרת לזכור את החומר.
היחס למי שלומד אישי ומעולה, גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה טכנית: ברק עזר לי עם כל בעיה או שאלה, הגיב לכל פנייה מאוד מהר, וסיפק פתרונות. ד"ר רחל ענתה לשאלות שלי, והיה חשוב לה הידע שהיא מעבירה. פשוט מצויין.
מומלץ בחום לכל מי שצריך לעשות את ההסמכה הזו.– מעיין, מוסמכת עיסוי שוודי אצל "תו"ם תרפיה ומגע" "
עומר
"הקורס היה מאוד מוצלח ונוח.השילוב בין קורס הוידאו למצגות העשירות בידע נתן לי להבין בקלות יחסית את חומר הלימוד.היתרון הגדול בקורס הוידאו הוא היכולת לעצור את ההרצאה ו/או לחזור אחורה מתי שתרצה.אם משהו לא הובן ע״י קריאת המצגות הוא יובהר בוידאו בעזרת דוגמאות והסברים נוספים. הקורס מהווה פתרון מצויין לאנשים עובדים אשר מבקשים ללמוד מהבית. "(לומד במכללה בחו"ל לימודי רפסקולוגיה)
ג'ני טוויק
" ד"ר רחל,רציתי להודות לך על קורס פתולוגיה שלקחתי. למרות רמת העברית שלי, היה קל לקרוא ומעניין ביותר. השירות שאת נותנת אפשר לי לסיים את הלימודים שלי ברפלקסולוגיה, שנה ב', ונתן לי שפע של ידע ובטחון.בלי השירות הזה, לא הייתי יכולה להצליח לעשות הכל בשנה אחת!אני כבר ממליצה את זה לחברים שלי.ממש תודה,ג'ני טויק "
